REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaunietė odontologijos klinikai sumokėjo daugiau nei 10 tūkst. eurų norėdama susitvarkyti dantis, tačiau klinika neužbaigusi pradėto darbo su kliente bendrauti nustojo. Visą situaciją ir kur dingo klinikos darbuotojai aiškinosi TV3 laida „Prieš srovę“. 

Kaunietė odontologijos klinikai sumokėjo daugiau nei 10 tūkst. eurų norėdama susitvarkyti dantis, tačiau klinika neužbaigusi pradėto darbo su kliente bendrauti nustojo. Visą situaciją ir kur dingo klinikos darbuotojai aiškinosi TV3 laida „Prieš srovę“. 

REKLAMA

Kaunietė Vida nusprendė susidėti jau seniai prarastus dantis. Moteris kreipėsi į odontologijos kliniką pagalbos ir, kad galėtų susimokėti už odontologų suteiktas paslaugas, su klinikos direktoriumi pasirašė paskolos sutartį. 

Žadėjo žvaigždės šypsena

Vidai kliniką rekomendavo draugė. Moteris apsilankiusi pas specialistus buvo maloniai priimta ir susižavėjo jų pažadais. 

„Su manimi labai švelniai, maloniai bendravo. Žadėjo holivudinę šypseną ir priežiūrą iki gyvenimo pabaigos“, – TV3 laidai „Prieš srovę“ pasakojo Vida. 

REKLAMA
REKLAMA

Susitarusi su klinikos direktoriumi moteris kitą dieną nusprendė pasirašyti paskolos sutartį, tačiau ji sutartį pasirašė ne su paskolos įmone, o su pačiu klinikos direktoriumi. Vida tik grįžusi namo pastebėjo, kad neturi jokio kito dokumento, kuris liudytų klinikos pasižadėjimą sutvarkyti moters dantis. 

REKLAMA

„Man skaudžiausia, kad jis prižadėjo ir neištesėjo, ir likau be dantų. Dabar liūdnai gyvenu, nieko nenoriu daryti visai“, – apie savo išgyvenimus kalbėjo moteris.   

Apiplėšė vidury baltos dienos

Vidos dukros teigimu, klinika jos mamą apiplėšė vidury baltos dienos. 

„Nes kas taip elgiasi – gydytojai ar aferistai? Aferistai. Gydytojas niekada taip nedarys. Nes ką jis padarė – įkalbėjo daryti tuos dantis, pervesti tuos pinigėlius į jo sąskaitą, ir viskas. 

Mamai širdy drugeliai, kaip sako, skraidė, bet tie drugeliai nusileido“, – sakė Vidos dukra Aušra.  

REKLAMA
REKLAMA

Vida pasiskolinusi pinigus klinikai sumokėjo 10 500 eurų, kadangi paskolintus pinigus reikės atiduoti su palūkanomis, moteris grąžins apie 17 tūkst. eurų. 

„Jaučiuosi labai ir pažeminta, ir apgauta. Aišku, ir pinigų gaila, jeigu būtų dantys sutvarkyti tai... O dabar – už ką aš moku? Už nieką, už orą, už pažadą. Apkvailino, apdurnino ir viskas“, – sakė Vida.  

1000 eurų prisidėjo sau

Moteris pasakojo, kad pradinė paslaugos kaina turėjo būti 9500 eurų, tačiau klinikos direktorius, su kuriuo moteris ir pasirašė sutartį, papildomą tūkstantį eurų prisidėjo sau. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Daktaras apžiūrėjo ir nustatė kainą visos burnos – 4 implantai viršuje, 4 apačioje. Suma buvo 9500 eurų, o direktorius dar 1000 prisidėjo, kad jam liktų kaip klinikos vadovui“, – sakė nukentėjusioji. 

Vida sutarties tinkamai taip pat neperskaitė, nes, moters teigimu, klinikos direktorius ją skubino pasirašyti dokumentus. 

„Aš džiaugiausi, kad aš turėsiu dantis ir jis kaip tarpininkas viską padarė. 

Aš buvau pasimetus, jis „tik greitai, greitai pasirašykit, va čia tik greitai“. Padarė tą sutartį, aš galvojau, kad ten viskas yra. Man nedavė skaityti, viskas ant greičio. Norėjau, bet man iš rankų ištraukė“, – pasakojo Vida.   

REKLAMA

Neturi nei vieno danties

Moteris norėjo susitvarkyti savo šypsena, nes dėl jaunystėje jau prasidėjusios ligos jai iškrito visi dantys. 

„Mano dėl to kompleksavo labai, nes tas plokšteles keisdavo kas dvejus metus. Suprantate plokštelė tai iškrenta, ką nors kietesnio kramtant. Nepatogu sako man yra, nemalonu. Negali šypsotis. 

Jos svajonė buvo susidėti implantus ir turėti šypseną, nebijoti kramtyti maisto, nebijoti valgyti, nebijoti nusišypsoti“, – pasakojo moters dukra. 

Klinikos direktorius nieko nekomentuoja

Ėjo mėnesiai, bet kad ir kiek kartų Vida bandė skambinti klinikos direktoriui šis arba ragelio nekėlė, arba skambutį atmesdavo, o galiausiai moters telefono numerį išvis užblokavo.

REKLAMA

Tad su klinikos direktoriumi nusprendė susisiekti laidos „Prieš srovę“ komanda. Pirmiausia tai iš laidos žurnalistės numerio pabandė padaryti Vida, tačiau klinikos direktorius apsimetė, kad jos nepažįsta ir nežino, apie ką ji kalba.

Tada laidos „Prieš srovę“ komanda kartu su Vida nuvyko iki klinikos, tačiau su niekuo ten pabendrauti nepavyko. Anot Vidos, klinika neturi jokios registratūros, tad jos direktorius pacientus priima pats. Nuvykus durys buvo užrakintos.

Todėl laidos „Prieš srovę“ komanda vėl pabandė su direktoriumi susisiekti telefonu, tačiau veltui, nes ir jų telefono numeriai buvo užblokuoti.

Daugiau šios istorijos detalių iieškokite reportaže, esančiame straipsnio pradžioje. 

Laidą „Prieš srovę“ žiūrėkite kiekvieną antradienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

Straipsnis parengtas pagal TV3 laidą „Prieš srovę“. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų