REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors Stambulo „Fenerbahče“ ir vyriausiasis treneris Željko Obradovičius jau kurį laiką intensyviai derėjosi dėl naujo kontrakto, tačiau susitarimo pasiekti nepavyko.

Nors Stambulo „Fenerbahče“ ir vyriausiasis treneris Željko Obradovičius jau kurį laiką intensyviai derėjosi dėl naujo kontrakto, tačiau susitarimo pasiekti nepavyko.

REKLAMA

Oficialiame pranešime skelbiama, kad praėjusią savaitę Ž. Obradovičius buvo atvykęs į Stambulą ir susitiko su komandos prezidentu Ali Kocu bei pirmininko pavaduotoju Semihu Ozsoy. Po derybų, praėjusį penktadienį, treneris sugrįžo į Serbiją ir galutinį sprendimą norėjo priimti pasitaręs su šeima.

Trečiadienį Ž. Obradovičius klubui pranešė, kad nutarė vienerius metus netreniruoti jokios komandos.

„Praėjusią savaitę aš labai šiltai pasikalbėjau su klubo prezidentu, pirmininko pavaduotoju ir generaliniu direktoriumi. Tada mes sutarėme, kad aš sugrįšiu į Belgradą ir keletą dienų praleisiu šeimos aplinkoje. Galiausiai aš priėmiau sunkų sprendimą ir nusprendžiau pasiimti vienerių metų atostogas.

Po septynerių nuostabių metų norėčiau padėkoti buvusiam prezidentui Azizui Yldirimui ir jo komandai, dabartiniam prezidentui Ali Kocui, viceprezidentui Semihui Ozsoy ir visai komandai. Dėkoju rėmėjams, treneriams, gydytojams ir žaidėjams. Žinoma, taip pat siunčiu ypatingą ačiū sirgaliams, be kurių šis verslas neturėtų prasmės. Jie visada parodydavo mums begalinį palaikymą ir meilę. Per šį laikotarpį turiu labai daug atsiminimų, kurių niekada nepamiršiu.

REKLAMA
REKLAMA

Man buvo garbė ir laimė būti tokio didelio klubo dalimi. Tai yra nauja „Fenerbahče“ pradžia, o ne pabaiga. Esu tikras, kad sirgaliai ir toliau klubą palaikys šiame procese bei, kaip ir anksčiau, turės galimybę švęsti puikius sportinius pasiekimus“, – oficialiame laiške rašo Ž. Obradovičius.

REKLAMA

Turkijos žiniasklaida prieš savaitę dar skelbė, kad Ž. Obradovičius susimažins atlyginimą nuo 3 mln. eurų iki 2 mln. per metus, o komandos biudžetas sumažės nuo 30 mln. eurų iki 20 milijonų.

Ž. Obradovičius Turkijos klube dirbo 2013 – 2000 metais ir pirmą kartą komandos istorijoje atvedė ją į Eurolygos titulą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų