REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienam Holivudo prodiuseriui ir talentų ieškotojui pareikšti kaltinimai dėl keleto išžaginimų, lytinių nusikaltimų ir keturių moterų pagrobimo Kalifornijoje, pirmadienį pranešė prokurorai.

Vienam Holivudo prodiuseriui ir talentų ieškotojui pareikšti kaltinimai dėl keleto išžaginimų, lytinių nusikaltimų ir keturių moterų pagrobimo Kalifornijoje, pirmadienį pranešė prokurorai.

REKLAMA

Davidas Guillod, filmų „Atominė blondinė“ ir „Evakuacija“ vykdomasis prodiuseris, yra naujausias Holivudo magnatas, demaskuotas prasidėjus moterų teisių judėjimui #MeToo, per kurį kitas kino pramonės ryklys Harvey Weinsteinas kovą buvo nuteistas 23 metų laisvės atėmimo bausmę už žaginimus ir lytinius nusikaltimus.

D. Guillod pasidavė policijai pirmadienio rytą Santa Barbaroje, netoli Los Andželo. Jį lydėjo jo advokatas. Prodiuseris kaltinamas dėl 11 nusikaltimų, įvykdytų nuo 2012 metų. Jeigu teismas pripažins jo kaltę, jam gresia iki 21 metų laisvės atėmimo bausmė, nurodė Santa Barbaros prokurorai.

53 metų D. Guillod kaltinimus neigia, sakė jo advokatas. „Ponas Guillod yra juodinamas jau aštuonerius metus, nesuteikiant jam galimybės apklausti savo kaltintojų, davus priesaiką“, – sakoma Philipo Coheno pareiškime naujienų agentūrai AFP.

REKLAMA
REKLAMA

„Teisingumas retai kada būna greitas, dažnai jis neateina lengvai, bet ponas Guillodas laukia galimybės susigrąžinti savo reputaciją atitinkamoje teisinėje institucijoje“, – nurodoma jame.

REKLAMA

 Santa Barbaros prokurorų kaltinime kaltintojų pavardės neskelbiamos. D. Guillod lytiniu nusikaltimu apkaltino filmo „Tedis“ aktorė Jessica Barth, pareiškusi, kad prodiuseris ją apsvaigino narkotikais per jų susitikimą 2012 metais.

Šią bylą tyrė Los Andželo policija, tačiau po dviejų metų byla buvo nutraukta. Savo kaltinimus prodiuseriui J. Barth paviešino 2017 metais, prasidėjus #MeToo judėjimui, kai su ja neva susisiekė kita nuo D. Guillod panašiai nukentėjusi aktorė. Netrukus D. Guillod atsistatydino iš bendrovės „Primary Wave Entertainment“ vyriausiojo prodiuserio pareigų.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį jam buvo pareikšti kaltinimai dėl trijų incidentų, susijusių su neįvardintomis moterimis Santa Barbaroje, ir vieno incidento Los Andžele 2012 metais, kurio taip pat imasi Santa Barbaros prokurorai. Įtariamas pagrobimas ir žaginimai Santa Barbaroje įvyko 2014 metų gruodį vienos kompanijos viloje vynuoges auginančiame regione, pranešė „Los Angeles Times“.

D. Guillod taip pat pareikšti kaltinimai dėl dviejų sąmonę praradusių apsvaigusių moterų išžaginimo 2015 metų sausį per dvi dienas. Žinomas talentų ieškotojas D. Guillod yra 2017 metų filmo „Atominė blondinė“ su Charlize Theron prodiuseris. Jis taip pat prodiusavo bendrovės „Netflix“ šių metų trilerį „Evakuacija“ su Chrisu Hemsworthu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų