REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt būtų gana sudėtinga surasti žmogų, kuris nemėgtų skanių ir traškių vaflių. Tačiau toli gražu ne kiekvienam pavyksta tai išgauti. Tam padėti gali viena paprasta gudrybė.

Turbūt būtų gana sudėtinga surasti žmogų, kuris nemėgtų skanių ir traškių vaflių. Tačiau toli gražu ne kiekvienam pavyksta tai išgauti. Tam padėti gali viena paprasta gudrybė.

REKLAMA

Norint mėgautis tobulai traškiais vafliais, reikia juos kepti du kartus. Taip, perskaitėte teisingai. Kai iškepate vaflius keptuvėje, įdėkite juos į orkaitę – taip jie tikrai bus traškūs. Kodėl?

Turbūt esate pastebėję, kad kai įpilate tešlą ir uždarote vaflių keptuvę, pro šonus išsilieja garai. Tai – tešloje esanti drėgmė. Tačiau iškepus vaflį keptuvėje, jame vis tiek dar yra drėgmės.

Todėl rekomenduojama iškeptus vaflius 5–10 minučių įdėti į orkaitę nustačius 90–120 laipsnių temperatūrą. Taip pašalinama visa drėgmė, o kartu jie išlaikomi šilti, kad netrukus juos būtų galima skanauti su mėgstamais pagardais, rašoma mashed.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų