REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite labai jautrūs ir intuityvūs. Visgi jūsų patarimai ir numatymai nebūtinai bus išgirsti ir įvertinti. Prieš ką nors užstatydami, skolindami, pirkdami ar parduodami, gerai pagalvokite ir paskaičiuokite.

Jautis

Tikriausiai teks tvarkyti nekilnojamojo turto, nuomos, piniginius reikalus, prekiauti, sudaryti verslo sutartis. Venkite išlaidauti, nesivelkite į rizikingus reikalus, neaiškų verslą.

Dvyniai

Seksis rinkti, apdoroti informaciją, tvarkyti korespondenciją, tarpininkauti, reklamuoti. Peržiūrėkite dokumentus: gal ką nors reikia pataisyti, perrašyti. Gauta informacija padės apsispręsti prieštaringoje situacijoje.

Vėžys

Dėl artimo žmogaus noro ar nenoro veikti pagal jūsų išankstinį planą gali kilti tam tikrų trikdžių. Atvirai kalbėkitės, be užuolankų, kad išvengtumėte nesusipratimų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien neieškokite laimės per toli: įvertinkite tai, ką turite. Gali atsirasti reikalų, išlaidų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, buitimi, artimo žmogaus problema. Nuoširdžiai įsiklausykite į vaikų užuominas.

REKLAMA

Mergelė

Daug kas priklauso nuo to, kokia dabar yra jūsų sveikatos būklė ir darbinė situacija. Galite gauti žinią, susijusią su darbu.

Svarstyklės

Jeigu ketinate užmegzti bendradarbiavimo ryšį, vadovaukitės sveiku protu ir išanalizuokite, su kuo turite reikalą. Pasistenkite išlikti santūrūs ir tvirti, net jei konkurentai atvirai kaišios pagalius į jūsų ratus.

Skorpionas

Apdairiau elkitės su savais ir svetimais pinigais, santaupomis. Jeigu rūpi remonto reikalai, nekilnojamojo turto nuoma ar pan., tuomet tikėtinos išlaidos, investicijos.

Šaulys

Tikėtini susitikimai su įžymybėmis. Šiandieniniai reikalai ir vizitai reikalaus susikaupimo bei kompetencijos. Nederėtų be būtino reikalo kur nors toli vykti.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Diena gana įtempta. Galbūt nemaloniai nuteiks bendravimas su vadovais. Vargins didesnis spaudimas, kontrolė, nelabai seksis nuslėpti trūkumus ir išvengti nemalonumų.

Vandenis

Šiandieną jūs dominsite aplinkinius ir jie jus taip pat. Būsite nusiteikę kitus mokyti, auklėti. Arba tai daryti jus vers būtinybė, noras padaryti įspūdį ar pan.

Žuvys

Tikėtina keista būsena ir nuojautos. Organizmas bus labai neatsparus infekcijoms. Turėsite dėl ko jaudintis, jei neseniai kažkam atvėrėte savo jausmus ar planus. Venkite plepėti apie savo ir kitų žmonių paslaptis.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų