REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būsima nuotaka supykdė internautus atskleidusi, kodėl ji neleis savo būsimo vyro vaikams iš pirmosios santuokos dalyvauti vestuvių šventėje.

Būsima nuotaka supykdė internautus atskleidusi, kodėl ji neleis savo būsimo vyro vaikams iš pirmosios santuokos dalyvauti vestuvių šventėje.

REKLAMA

Vestuvės yra svarbus laikas suburti visus artimuosius – juk tai proga, kai šventoje sąjungoje susipina dvi skirtingos šeimos.

Tačiau viena būsimoji nuotaka nėra iš tų, kurios norėtų įtraukti svarbiausius būsimo vyro žmones į jų meilės šventę. Ypač stulbina tai, kad vestuvių metu moteris nenori matyti jo vaikų.

Neįvardinta moteris pasidalino šokiruojančiu įrašu vestuvių grupėje „Facebook“, prašydama patarimo dėl savo situacijos, rašo „The Sun“. Amerikoje gyvenanti moteris, klausia, kaip ji gali pasakyti vaikams, kurių pamote taps, kad jie nelaukiami artėjančiose vestuvėse.

Ji rašo: „Kaip jūs paaiškintumėte savo (būsimam) vaikui, kad jis nebus jūsų vestuvėse? Aš turiu keturis savo vaikus, o mano sužadėtinis turi du vaikus su buvusia žmona.

REKLAMA
REKLAMA

Man labai svarbu, kad mano vaikai dalyvautų vestuvėse. Mano vaikų tėvas mirė, kai jie buvo labai maži. Aš ilgai sirgau depresija ir atsisakydavau išlipti iš lovos. Buvo tikrai taip blogai.

REKLAMA

Mano sužadėtinis buvo vedęs savo vaikų mamą, o jo vaikai dalyvavo tose vestuvėse, todėl jaučiuosi lyg jie jau turėtų „patirties“.“

Moteris nuoširdžiai aiškina, jog nenorėdama, kad jos sužadėtinio vaikai dalyvautų oficialioje vestuvių šventėje, vis tiek tikisi, kad jie padės įrengti priėmimo salę ir patiekti maistą kitiems svečiams.

Ji taip pat ketina ceremonijos metu suteikti savo vaikams „garbės vietas“ keliose eilėse ir su jais fotografuotis šeimos nuotraukose.

Bet turbūt blogiausia yra tai, kad ji skundžiasi, jog negalėjo surengti prabangių vestuvių, kurių iš tikrųjų norėjo, nes jos sužadėtinis turi mokėti maždaug 1300 eurų per mėnesį vaikų išlaikymui.

REKLAMA
REKLAMA

Ji priduria: „Aš išsižadėjau daugybės dalykų, kurių norėjau. Todėl manau, kad turiu teisę nekviesti ir jo vaikų." Į jos pranešimą atsakė šimtai žmonių, daug kas stebėjosi jos žodžiais ir smerkė jos elgesį. Vienas asmuo komentavo: „Ji atrodo žavinga. Vyrui labai pasisekė“.

Kitas tiesiog parašė: „Vaje“. Trečiasis pridūrė, kad jos noras nekviesti į šventę vyro vaikų yra paprasčiausias bandymas nubausti juos už tai, kad vyras skiria pinigus jų išlaikymui. Dar vienas komentatorius vadino ją „šiurkščiu, liūdnu žmogumi“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų