REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas 12 zodiako ženklų: laukia avantiūrų diena

Vasario 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Reikėtų vengti žadėti, neskolinti pinigų ar vertingų daiktų, technikos. Galimi rūpesčiai dėl šeimos, giminaičių. Pasaugokite asmeninius daiktus ir šeimos paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pasistenkite daugiau laiko praleisti namie, labiau padėti artimiesiems, ypač sutuoktiniui. Darbe nesistenkite įtikti vadovui: vargu ar jis tai pastebės, įvertins. Svarbesnius dalykinius reikalus, susitikimus atidėkite rytdienai.

REKLAMA

Dvyniai

Nepersistenkite, nesivelkite į jokias avantiūras, niekam nieko nežadėkite. Būkite atidesni vaikų elgesiui: gali pasikartoti senos problemos.

Vėžys

Būkite atidesni atlikdami kasdienius darbus ir vairuodami. Dažniau klysite, tad aiškinkitės savo silpnąsias vietas ir nepasiduokite panikai, jei išgirsite kokią nors negerą naujieną, — galimas dalykas, kad informacija nepasitvirtins.

Liūtas

Problemos gresia dėl neįvykdytų pažadų, negrąžintų skolų. Galite patirti stresą ir per artimą žmogų, sutuoktinį, dalykinį partnerį. Kad ir kas įvyktų, nepalankus laikas teisti, aiškintis teisybę. Venkite konfliktų su teisėsaugos atstovais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Iš esmės palankus metas, vis dėlto nepatartina pervertinti aplinkinių pažadų ir geranoriškumo. Jums seksis ir vieniems: aplinkinius žavėsite, tad niekas nekliudys įgyvendinti savo sumanymų.

Svarstyklės

Venkite kalbų apie ateities planus, ypač susijusius su profesine veikla ar santuoka. Nepasikliaukite kieno nors autoritetu, svetima nuomone, nepatikrintomis kalbomis, taip pat venkite garsiai sakyti savąją, už ką nors laiduoti, tvirtinti sutartis, kurių nesate patikrinę.

Skorpionas

Neblogas laikas spręsti karjeros klausimus. Tinka kreiptis su svarbiais pasiūlymais į vadovybę. Būkite atidūs draugų kritikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Partneriai, net draugai gali nepateisinti jūsų pasitikėjimo — pasiliaukite vien savimi ir būkite pasiruošę, kad netikėtai gali suirti planai. Nebūkite patiklūs: išgirsta informacija gali nepasitvirtinti.

Ožiaragis

Šiandien negali viskas klostytis taip, kaip reikia, tad nesinervinkite. Verta daugiau ilsėtis, jei tik aplinkybės leidžia. Kuo mažiau planuokite darbų: daugiau dėmesio skirkite savo porai.

Vandenis

Nieko neprašykite ir nereikalaukite: būkite kuklesni, atsargesni. Neprisiimkite rimtų įsipareigojimų — liežuvis taps jūsų priešu. Venkite ginčytis ir rizikingai vairuoti automobilį.

Žuvys

Viską darykite patys. Nepatartina labai pasikliauti kieno nors pažadais ar gerais norais. Darbe gali atsirasti naujų keblumų ir, ko gero, jie bus susiję su partneriais. Nepalankus laikas aiškintis santykių su sutuoktiniu, jei neketinate skirtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų