• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų artišokų (marinuoti, pjaustyti)
  • 150 gramų pomidorų pastos (vyšniniai, pjaustyti)
  • 40 gramų svogūnų (raudonieji, pjaustyti)
  • 40 gramų alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto (balzamiko)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (mėsos, Santa Maria su čiobreliais)
  • 40 gramų gražgarsčių (lapeliai)
  • 400 gramų kumpio (vištienos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų artišokų (marinuoti, pjaustyti)
  • 150 gramų pomidorų pastos (vyšniniai, pjaustyti)
  • 40 gramų svogūnų (raudonieji, pjaustyti)
  • 40 gramų alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto (balzamiko)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (mėsos, Santa Maria su čiobreliais)
  • 40 gramų gražgarsčių (lapeliai)
  • 400 gramų kumpio (vištienos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite aliejų su prieskoniu mišiniu ir ištepkite juo vištienos kumpį.Palikite pastovėti apie 20 min.
    Vištieną suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite orkaitėje 185˚C temperatūroje apie 12 min.
    Patiekite vištienos iešmelius su gražgarstės salotomis, pomidorų skiltelėmis, marinuotais artišokais ir raudonaisiais svogūnais. Ant salotų užpilkite balzamiko acto ir aliejaus ar tzatziki padažo.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų